TACO’S MET GARNALEN, PAPRIKA EN ANANAS, MAYONAISE MET HONING
INGREDIENTEN
- Voor de taco's:
- 4 taco's
- 8 rauwe garnalen
- ¼ rode kool, fijn gesneden
- 1 rode paprika, in reepjes gesneden
- ¼ ananas, in kleine dobbelsteentjes gesneden
- 1 little gem
- 1 koffielepel olijfolie
- 4 takjes verse koriander
- Grof zout van La Baleine
- Mayonaise met honing:
- 10 cl koolzaadolie
- 1 koffielepel honing
- 1 koffielepel citroensap
- 1 eierdooier
- Fijn zout van La Baleine
BEREIDING
-
De mayonaise met honing maken: meng het eierdooier, de mosterd, het citroensap, de honing en een snufje fijn zout van La Baleine in een kom. Voeg beetje bij beetje de koolzaadolie toe en meng voortdurend.
-
De garnalen maken: leg 5 mm grof zout in een koekenpan en laat 3 minuten warmen. Leg de garnalen op dit bedje van grof zout en laat ze 3 tot 4 minuten aan elke kant garen. Laat de garnalen afkoelen en pel ze.
-
De vulling maken: bak de reepjes paprika en de stukjes ananas apart in een koekenpan, drie minuten lang, in een beetje olijfolie.
-
De taco’s vullen: warm de taco’s 15 seconden op in de magnetron. Leg op elke taco twee blaadjes little gem, wat stukjes ananas, paprika en garnalen, en bestrooi met verse koriander. Voeg een lepel saus toe en geniet ervan!