SALADE VAN RUCOLA, AARDBEIEN EN VERSE GEITENKAAS
Voorbereiding
20 MIN
Voor
4 PERS
Moeilijkheidsgraad
MAKKELIJK
INGREDIENTEN
- 100 g verse geitenkaas (bijvoorbeeld Petit Billy), in kleine stukjes gesneden
- 2 eetlepel olijfolie
- 2 sneetjes volkorenbrood, in blokjes gesneden
- 100 g rucola
- 8 aardbeien, in vieren gesneden
- 1 koffielepel balsamicoazijn
- 1 koffielepel honing
- Zout Essentiel La Baleine
- 1 snufje peper
BEREIDING
-
De saus maken: meng de olijfolie, de balsamicoazijn en de honing. Breng op smaak met het zout Essentiel La Baleine en de peper.
-
De croutons maken: laat de stukjes brood bruin bakken in een koekenpan met wat olijfolie.
-
De salade maken: meng de rucola, de aardbeien, de croutons en de gehakte geitenkaas in een kom. Breng op smaak.