Skip to main content
Salade Vegetarisch

SALADE VAN RUCOLA, AARDBEIEN EN VERSE GEITENKAAS

Voorbereiding 20 MIN Voor 4 PERS Moeilijkheidsgraad MAKKELIJK

INGREDIENTEN

Essentiel
  • 100 g verse geitenkaas (bijvoorbeeld Petit Billy), in kleine stukjes gesneden
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 sneetjes volkorenbrood, in blokjes gesneden
  • 100 g rucola
  • 8 aardbeien, in vieren gesneden
  • 1 koffielepel balsamicoazijn
  • 1 koffielepel honing
  • Zout Essentiel La Baleine
  • 1 snufje peper

BEREIDING

  • De saus maken: meng de olijfolie, de balsamicoazijn en de honing. Breng op smaak met het zout Essentiel La Baleine en de peper.

  • De croutons maken: laat de stukjes brood bruin bakken in een koekenpan met wat olijfolie.

  • De salade maken: meng de rucola, de aardbeien, de croutons en de gehakte geitenkaas in een kom. Breng op smaak.