QUINOASALADE MET APPEL, RADIJS EN GEROOKTE ZALM
Bereiding
20 MIN
Voor
4 PERS
Moeilijkheidsgraad
MAKKELIJK
INGREDIENTEN
- 4 plakjes gerookte zalm, in reepjes gesneden
- 2 granny smith, in vieren gesneden
- 1 glas quinoa
- 150 g veldsla
- 10 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
- 1 klein potje Griekse yoghurt
- 1 koffielepel mosterd
- 1 koffielepel honing
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 koffielepel citroensap
- Dille
- Zout Essentiel La Baleine
BEREIDING
-
Kook de quinoa 10 minuten in een grote hoeveelheid kokend water en laat afkoelen.
-
De yoghurtsaus maken: meng de yoghurt, de honing, de olijfolie en wat dille in een kom. Breng op smaak met ruim zout Essentiel La Baleine.
-
Meng de quinoa, de reepjes gerookte zalm, de stukken appel, de veldsla en de plakjes radijs in een kom. Giet de saus er op het laatste moment overheen!