Skip to main content
Salade Vegetarisch

QUINOASALADE MET APPEL, RADIJS EN GEROOKTE ZALM

Bereiding 20 MIN Voor 4 PERS Moeilijkheidsgraad MAKKELIJK

INGREDIENTEN

Essentiel
  • 4 plakjes gerookte zalm, in reepjes gesneden
  • 2 granny smith, in vieren gesneden
  • 1 glas quinoa
  • 150 g veldsla
  • 10 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
  • 1 klein potje Griekse yoghurt
  • 1 koffielepel mosterd
  • 1 koffielepel honing
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 koffielepel citroensap
  • Dille
  • Zout Essentiel La Baleine

BEREIDING

  • Kook de quinoa 10 minuten in een grote hoeveelheid kokend water en laat afkoelen.

  • De yoghurtsaus maken: meng de yoghurt, de honing, de olijfolie en wat dille in een kom. Breng op smaak met ruim zout Essentiel La Baleine.

  • Meng de quinoa, de reepjes gerookte zalm, de stukken appel, de veldsla en de plakjes radijs in een kom. Giet de saus er op het laatste moment overheen!