Skip to main content
Salade Vegetarisch

LINZENSALADE MET RODE BIETJES EN NOTEN

Voorbereiding 15 MIN Bereiding 20 MIN Voor 4 PERS Moeilijkheidsgraad MAKKELIJK

INGREDIENTEN

Essentiel
  • 250 g linzen
  • 2 gekookte bietjes, in stukken gesneden
  • 40 g verse spinazie
  • 1\2 rode ui, in dunne plakjes gesneden
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 eetlepel olijfolie
  • Walnoten
  • Peterselie
  • Zout Essentiel La Baleine

BEREIDING

  • Kook de linzen 15 tot 20 minuten in zout water en laat ze afkoelen.

  • Meng de linzen, de bietjes, de spinazie, de rode ui en de walnoten in een kom.

  • Breng op smaak met olijfolie, het limoensap en zout Essentiel La Baleine.

  • Leg er wat peterselie op en dien op.