Skip to main content
Vis

RAVIOLES DU DAUPHINÉ IN DE OVEN, MET ZALM EN SPINAZIE

Voorbereiding 45 MIN Voor 6 PERS Moeilijkheidsgraad MAKKELIJK

INGREDIENTEN

Fijn zout Andere zouten
  • 480 g ravioles du dauphiné (2 bakjes)
  • 300 g verse spinazie
  • 6 plakjes gerookte zalm
  • 40 cl slagroom
  • 4 eieren
  • 80 g geraspte comté
  • Fijn zout van La Baleine
  • Peper van La Baleine

BEREIDING

  • Préparer l’appareil à gratin : Dans un saladier, battre les œufs avec du sel, du poivre et la crème liquide.

  • De ovenschotel maken: Leg een of twee plakken ravioles onder in de schaal. Voeg stukjes gerookte zalm en spinazie toe. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn en eindig met een laag ravioles. Giet de saus over de schotel. Eindig met een laag geraspte comté.

  • Zet 25 minuten in de oven op 180 °C, dien op met sla.