GNOCCHIS ALLA ROMANA
Voorbereiding
30 MIN
Bereiding
10 MIN
Moeilijkheidsgraad
MAKKELIJK
INGREDIENTEN
- 250 g tarwegries
- 100 g Parmezaanse kaas
- 20 g comté
- 80 g boter
- 1 liter melk
- 2 eierdooiers
- Nootmuskaat
- Fijn zout van La Baleine
BEREIDING
-
Breng de melk, de boter en de nootmuskaat aan de kook in een pan. Voeg de tarwegries toe en laat 4 minuten koken, blijf roeren. Voeg dan de Parmezaanse kaas en de eierdooiers toe. Breng op smaak met fijn zout van La Baleine. Laat 15 minuten afkoelen.
-
Leg keukenfolie op het werkblad. Leg het mengsel op de keukenfolie en vorm een rol. Rol de keukenfolie om er een langgerekte ronde vorm aan te geven. Leg twee uur in de koelkast.
-
Verwijder het keukenfolie, snijd plakken van 2 cm dik en leg de griesschijven in een ovenschaal. Voeg de geraspte comté toe en zet 5 minuten op de gril, op de hoogste stand.
-
Dien op met sla.