VISTAART MET AARDAPPELS EN ERWTJES
INGREDIENTEN
- 3 vastkokende aardappels
- 200g koolvisfilet
- 100g diepvrieserwtjes
- 100g zure room
- 50g geraspte Parmezaanse kaas
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eieren
- 3 eetlepels dille
- 1 teentje knoflook, gehakt
- 1 koffielepel zout La Baleine Essentiel
- 1 eetlepel amandelschilfers
- Peper van La Baleine
BEREIDING
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Schil de aardappels, snijd ze in stukken en stoom ze. Dompel de diepvrieserwtjes 5 minuten in kokend water en giet ze af.
-
Verwarm 1 liter water of visbouillon, kook de visfilet er 5 minuten in en giet af. Snijd de vis in stukken, dit is eenvoudig wanneer hij gaar is.
-
Doe de gestoomde aardappelstukjes, de erwtjes, de stukken koolvis, de gehakte knoflook, de olijfolie, zout, peper en dille in een grote schaal. Meng voorzichtig tot alle ingrediënten goed bedekt zijn met olie en kruiden.
-
Doe de ingrediënten in een ovenschaal. Klop de eieren, de room en de Parmezaanse kaas samen en giet dit mengsel in de groente- en visschotel. Bestrooi met amandelschilfers en peper.
-
Bak 25 minuten in de oven. Haal uit de oven en bestrooi met zout La Baleine Essentiel.