Skip to main content
Borrel

GROENTECHIPS

Voorbereiding 75 MIN Bereiding 15 MIN Voor 4 PERS Moeilijkheidsgraad MAKKELIJK

INGREDIENTEN

Fijn zout
  • 2 vastkokende aardappels
  • 1 oranje wortel
  • 1 rode wortel
  • 1 gele wortel
  • Platte peterselieblad
  • Fijn zout van La Baleine
  • Olijfolie

BEREIDING

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.

  • Was alle groente en droog ze goed. Was de blaadjes peterselie en droog deze. Snijd de groente in dunne plakjes met behulp van een fijnsnijder.

  • Leg een vel keukenpapier op een grote bakplaat. Smeer alle plakjes groente en de platte peterselie in met olijfolie.

  • Leg de plakjes groente en de blaadjes platte peterselie los van elkaar op de bakplaat. Bak ze 1 uur/1.15 uur in de voorverwarmde oven.

  • Verwijder de peterselieblaadjes uit de oven en laat de chips drogen. Zodra ze droog zijn, neemt u de groentechips, doet er fijn zout van La Baleine op en uw chips zijn klaar om gegeten te worden.