GROENTECHIPS
Voorbereiding
75 MIN
Bereiding
15 MIN
Voor
4 PERS
Moeilijkheidsgraad
MAKKELIJK
INGREDIENTEN
- 2 vastkokende aardappels
- 1 oranje wortel
- 1 rode wortel
- 1 gele wortel
- Platte peterselieblad
- Fijn zout van La Baleine
- Olijfolie
BEREIDING
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Was alle groente en droog ze goed. Was de blaadjes peterselie en droog deze. Snijd de groente in dunne plakjes met behulp van een fijnsnijder.
-
Leg een vel keukenpapier op een grote bakplaat. Smeer alle plakjes groente en de platte peterselie in met olijfolie.
-
Leg de plakjes groente en de blaadjes platte peterselie los van elkaar op de bakplaat. Bak ze 1 uur/1.15 uur in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de peterselieblaadjes uit de oven en laat de chips drogen. Zodra ze droog zijn, neemt u de groentechips, doet er fijn zout van La Baleine op en uw chips zijn klaar om gegeten te worden.