BIETJESCAKE MET GEITENKAAS
Voorbereiding
15 MIN
Bereiding
30 MIN
Voor
10 PERS
Moeilijkheidsgraad
MAKKELIJK
INGREDIENTEN
- 100 g bloem
- 100 g volkorenbloem
- 70 g zonnebloemolie
- 4 eieren
- 3 g fijn zout van La Baleine
- 2 eetlepels bicarbonaat van La Baleine
- 1 eetlepel citroensap
- 100 g geitenkaas van het type Sainte Maur, in stukken gesneden
- 2 rauwe, geraspte bietjes
- 2 eetlepels pompoenzaad
- 2 eetlepels Provençaalse kruiden
- 2 eetlepels maanzaad
BEREIDING
-
De basis maken: meng de bloem, het zout, de olie en de eieren in een kom. Meng het bicarbonaat met het citroensap in een glas om het te activeren, en giet het bij de andere ingrediënten. Voeg de resterende ingrediënten toe en meng.
-
Vet de vorm in met boter en voeg een eetlepel bloem toe. De vorm moet geheel met bloem bedekt zijn. Verwijder de overtollige bloem.
-
Giet het beslag in de vorm en zet 30 minuten in de oven op 180 °C.