AVOCADOTOAST MET KERSTOMAATJES
Voorbereiding
15 MIN
Voor
4 PERS
Moeilijkheidsgraad
MAKKELIJK
INGREDIENTEN
- 4 sneetjes volkorenbrood
- 2 goed rijpe avocado's
- 150 g kerstomaatjes, in vieren gesneden
- 2 eetlepels kappertjes, fijngehakt
- 1 klein teentje knoflook geschild en in tweeën gesneden
- Het sap van 1/2 limoen
- 2 eetlepel olijfolie
- 3 takjes koriander, grof gehakt
- Limoenschilletjes.
- Fleur de sel van La Baleine
BEREIDING
-
Plet het vruchtvlees van de avocado met een vork, voeg een eetlepel limoensap toe.
-
Rooster het brood in de broodrooster en wrijf het met het knoflookteentje.
-
Meng de kerstomaatjes, de kappertjes, de olijfolie, een koffielepeltje limoensap en wat schilletjes in een kom.
-
Bedek het brood met een ruime hoeveelheid avocadomengsel. Voeg vervolgens het kerstomatenmengsel toe. Breng op smaak met Fleur de sel van La Baleine en bestrooi met de gehakte kruiden.