Vegetarische taco’s

Image
Vegetarische taco’s

Wat heb je nodig voor 2 personen ?

6-8 zachte mais- of bloemtortilla's
1 rode ui
2 el witte wijnazijn
1 kleine witte ui
300 gram kidneybonen uit blik

¼ tl komijnpoeder
1,5 rijpe avocado
1 limoen
Een verse bos koriander
La Baleine Essentiel zout

Bereiding

Snijd de rode ui in halve ringen en doe hier de witte wijnazijn bij. Doe er een snuf La Baleine Essentiel zout bij, meng door elkaar en zet weg.

Hak de witte ui fijn en bak in een pan met een beetje olie. Giet de kidneybonen af, spoel met water en doe bij de pan. Voeg hier komijnpoeder en zout aan toe en bak 5 minuten. 

Ga verder met de guacamole. Prak de avocado fijn en doe hier de sap van een halve limoen bij. Breng op smaak met peper en La Baleine Essentiel zout. 

Bak de taco’s kort in de pan aan beide kanten. Beleg elke taco met de kidneybonen, guacamole, ingelegde rode ui en verse koriander. Eindig met een beetje limoensap.