Portobello gevuld met geitenkaas en broodkruim

Image
Portobello gevuld met geitenkaas en broodkruim recepten

Wat heb je nodig voor 2 portobello’s?

2 portobello’s
125 gram geitenkaas
Verse tijm
1 snede oud brood
1 teen knoflook
2 el olijfolie
Een snuf La Baleine fine sea salt
peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210 graden.

Veeg de portobello’s schoon en snijd de steel weg. Leg ze in een ovenschaal, doe er een beetje La Baleine fine sea salt overheen . Vul de portobello’s royaal met de geitenkaas en bak in de oven voor 15 minuten. Zet de laatste 3 minuten de grill ook aan voor meer kleur.

De maken we de broodkruim. Scheur het brood en doe in een food processor. Voeg hier olijfolie, knoflook, La Baleine fine sea salt en peper aan toe. Hak het brood fijn met de machine. Zet een pan op het vuur en rooster het broodkruim totdat het lekker knapperig en goudbruin is.

Haal de portobello’s uit de oven en bestrooi met het broodkruim.